Tobleronecreme

Tobleronecreme er altid godt…og jeg vender altid tilbage til opskifterne hos Momses Univers

200-400 g Toblerone – efter smag – og chokolade efter behag (mørk chokolade 150-250 g og hvid chokolade 400 g)

0,5 ltr piskefløde

Smelt chokoladen over vandbad og køl af.


 

Pisk fløden stiv. Vend den afkølede chokolade forsigtigt i flødeskummet. Cremen er klar til brug.

Cremen kan fryses. Tøes op ved stuetemperatur. Røres evt. med lidt flødeskum.



Tobleronecremen kan også laves på denne måde

200 g Toblerone (400 g hvis hvid)
0,5 ltr. piskefløde

I en gryde varmes fløden op (må IKKE koge). Tobleronen brækkes i mindre stykker og smeltes i den varme fløde.


Hæld flødeblandingen i en skål og kom husholdningsfilm over. Filmen skal helt ned og røre flødeblandingen (så der ikke dannes kondens).


Stil på køl i minimum 8 timer – men gerne til dagen efter.


Pisk cremen op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *