Sense og mig

Jeg har gennem de sidste 14 år kæmpet med en overvægt, der gør, at jeg er flov over min egen krop. Kampen er nu sat ind sammen med Sense.

Jeg har valgt, at følge principperne fra Sensekost. Da jeg ikke skal veje min mad, men bruge mine hænders størrelse som “vægtskål” eller pejlemærke til portionsstørrelserne. Jeg er ikke en type, som sværger til grønt om morgenen. Men da jeg ved at mine spisekasser vil blive fyldt op i løbet af dagen, tager jeg det stille og roligt. 

Jeg startede op 27. 12.19, da jeg tænkte – det er NU eller aldrig. Folk mener, at kæft et dumt tidspunkt, da det var mellem jul og nytår. Men helt ærligt, Sense gør, at jeg kan spise efter min sunde fornuft og ryger jeg i slikskålen, lukker jeg bare den spisekasse og forsætter dagen efter med at lave de rigtige måltider. Det fede ved Sense er, at der er PLADS til lækkerier og det er tilladt efter din sunde fornuft. 

Flere gange har jeg forsøgt, at tabe mig, men det er altid gået galt. Nu håber jeg 2020 er året, hvor det vil lykkedes mig at komme i mål.

Præcis som teksten skriver, føler jeg det.