Hvem gemmer sig bag bloggen?

Jubiii – endelig kom du forbi min blog Near by the ocean. Hvad der fik dig her hen ved jeg ikke, men jeg håber du bliver hængende og læser mine indlæg.

Nu tænker du nok, hold op denne blogger virker smart i en fart? Men der må jeg skuffe dig, det er jeg slet ikke.

Bag denne blog gemmer sig en kvinde ved navn Stine.

Jeg er snart 41 år gammel og bor near by the ocean (Rødbyhavn) sammen med min mand og vores 3 børn i alderen 6,13 og 16 år.

Navnet på bloggen Near by the ocean opstod, da havet for mig er beroligende og indbyder til at lade tankerne få frit spil. Jeg har havet liggende i “baghaven” dvs. der er fem minutters kørsel, så har jeg den smukkeste udsigt over Østersøen og naturen ved diget.

Jeg vil her på bloggen skrive om mit liv, som ikke kun indeholder rosenrøde dage, men også dage der er sorte som natten. Hvorfor vil jeg skrive om begge del? Det vil jeg, da jeg mener det er vigtigt for dig som læser, at se mit univers som det er.

Jeg vil skrive om det at være mor til et barn på efterskole, et barn i konfirmationsalderen og et barn som lige er startet i 0. klasse.
Jeg vil også skrive om de ting som rører sig i min dagligdag. Dette kan være madlavning, kreativitet, tanker om mit stressforløb og hvad der ellers måtte dukke op i mine tanker om indlæg.

Måske vil jeg på sigt skrive om det at arbejde med network marketing, som er noget jeg har kastet mig over i min sparsomme fritid. Dette vil IKKE være for at promovere produkter, men for at blive bedre til at arbejde med network marketing.

Jeg håber, du forsat vil læse med.

Stine