Hindbær-cupcakes

Julie og jeg bagte i vinterferien disse hindbær-cupcakes efter opskrift i A piece of cake.



Ingredienser:
3 øko. æg (vi brugte almindelige)
2½ dl sukker
1 tsk. vaniljesukker
100 g smør
1 dl mælk
3½ dl hvedemel
2 tsk bagepulver
1 nip salt
150 g friske eller frosne hindbær (vi brugte frosne, som fik 1 minuts opkog)


Sådan gør man:
Varm ovnen op til 175 grader
Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og skummende
Smelt smørret, tilsæt mælken og bland det i æggemassen
Bland mel, bagepulver og salt, vend det forsigtigt i dejen
Vend forsigtigt hindbærrene i dejen.
Sæt papirsforme i muffinsfarme af metal (vi brugte muffinplade) og fyld formene 2/3 op med dej

Bag kagerne på ovnens midterrille i ca 15 min. og lad dem køle af.
 
Sådan nogle cupcakes, skal jo pyntes, og det blev de med:
Hindbærglasur
3 dl flormelis
150 g philadelphiaost
150 g friske eller frosne hindbær
 
Sådan gør man det:
Rør flormelis og flødeost cremet
Vend forsigtigt hindbærrene i og bred glasuren ud over kagerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *