Chokoladebiscotti

I går var det 1. Søndag i advent, så dagen bød til tid i køkkenet.

Jeg fandt julebogen fra Amo frem og bladrede lidt i den. Der var mange gode opskrifter, jeg faldt for chokoladebiscotti.

Opskrift:
250 g hvedemel
250 g sukker
1 tsk bagepulver
1-2 tsk tørret rosmarin (det undlod jeg)
2 æg
150 g hele mandler
50 g grofthakket mørk chokolade

1 æg til pensling

Bland mel, sukker, rosmarin og bagepulver.

Tilsæt æggene og bland det hele godt sammen. Ælt til sidst mandler og chokolade i.

Form 2 lange stænger ca 5 cm brede og 2 cm høje på en bageplade med bagepapir. Der skal være god afstand mellem stængerne, da de flyder ud.

Bages ca 20 minutter midt i en 180 grader varm ovn (160 grader varmluft).

Lad stængerne køle lidt af og skær dem på skrå i tynde snitter, som lægges på en bageplade med bagepapir med skæresiden opad. Bages nu yderligere i 15-10 minutter ved 150 grader (130 grader varmluft)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *