Brownie-muffins

Samme dag, som Julie var i køkkenet, bagte Sigrid brownie-muffin – de var også rigtig gode.

Opskriften er:

2 øko æg (vi brugte almindelige)
2 dl sukker
1 tsk vaniljesukker
50 g smør
½ dl olie
1 dl lys sirup
2 dl hvedemel
1 dl kakao
1 tsk bagepulver
1 nip salt
100 g god chokolade 70%

Sådan gør man:
Varm ovnen til 175 grader
Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og skummende
Smelt smørret, tilsæt olie og sirup pg hæld det i æggene
Bland hvedemel, kakao, bagepulver og salt og vend det forsigtigt i dejen
Hak chokoladen og smelt den i en skål over simrende vandbad. Bland chokoladen i dejen
Sæt papirforme i muffinforme af metal (vi brugte igen pladen med 12 huller) og fyld formene 2/3 del op med dej
Bag på ovnens midterrille i ca 12 minutter. De synker lidt på midten, når de tages ud
Pynt med flydeskum og friskebær

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *