Banan-chokolade kage

To modne bananer lå der på bordet og bad om at blive brugt, så jeg skyndte mig at bage en lækker banan-chokolade kage.

Du skal bruge:
100 g smør
250 g brun farin
2 æg
200 g hvede mel
50 g kakao
2½ tsk bagepulver
2 tsk kanel
1 dl minimælk ( jeg bruger letmælk)
2 modne bananer
Til glasur
past. æggehvider
200 g flourmelis
mørk chokolade til pynt
Sådan gør du:
Rør smør og farin blødt.
Tilsæt 1 æg af gangen og rør godt.
Bland mel, kakao, bagepulver og kanel.
Rør melblandingen i dejen sammen med mælken.
Rør dejen til den er fin og ensartet.
Mos bananerne og vend dem i dejen.
Fordel dejen i en smurt springform og bag kagen i ovnen ved 175 gr. i 35-45 minutter.
Afkøl kagen før den pyntes med glasuren.
Lille note:
Kagen kan også bages som muffins. Den kan sagtens spises uden glasur, for den er meget fedtet på den fede måde 😉

Nydt med en kop cappucino inden dette indlæg blev skrevet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *